Vår personvernpolitikk

Ren Røros AS er opptatt av å beskytte og ivareta personvernet for våre kunder og vi behandler personopplysninger i samsvar med gjeldende lovgiving. Vi samler inn og forvalter data om deg som er nødvendig for at vi kan levere produkter og tjenester til deg. Alle data som samles inn av oss er det vårt ansvar å håndtere på riktig måte. Denne personvernerklæringen gjelder for alle selskap i Ren Røros AS konsernet (Ren Røros AS, Ren Røros Kraft AS, Røros E-verk Nett AS, Ren Røros El-service AS og Ren Røros Digital AS).

Behandlingsansvarlig

Ren Røros AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger i forbindelse med alle produkter og tjenester som leveres av Ren Røros.

Ren Røros Kraft AS er behandlingsansvarlig for strømkundene, Ren Røros El-service AS er behandlingsansvarlig for installasjonskundene og Ren Røros Digital AS er behandlingsansvarlig for IT- og kommunikasjonskundene.

Hvilke personopplysninger er det vi henter inn?

Vi innhenter kun opplysninger som er nødvendige for å kunne ivareta et godt kundeforhold. Opplysningene er for eksempel navn, postadresse, telefonnummer og e-postadresse, eventuelt andre opplysninger som innhentes via den avtalen vi har med deg som kunde. Opplysningene lagres så lenge du har et kundeforhold hos oss eller så lenge vi må lagre data i henhold til andre lovkrav, for eksempel ekomloven, markedsføringsloven, bokføringsloven og regnskapsloven. Vi innhenter personopplysninger om deg til følgende formål:

  • For å kunne gi deg tilgang til våre produkter og tjenester
  • For å kunne sende deg relevant informasjon
  • For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester
  • Til å behandle og gjennomføre din bestilling
  • Til å fakturere deg for de produkter og tjenester du har kjøpt fra oss, samt til å innkreve utestående fordringer
  • Til å administrere ditt kundeforhold med Ren Røros
  • Til å kunne svare på dine henvendelser til Ren Røros
  • Til å kunne sende deg informasjon via de nyhetsbrev du selv ønsker å abonnere på

Hvordan innhenter vi informasjon?

Ren Røros innhenter opplysninger direkte fra deg som er kunde hos oss gjennom skjemaer på våre nettsider, når du kjøper produkter eller tjenester fra oss, eller når du er i kontakt med vårt kundesenter eller våre selgere. Vi henter også opplysninger vi får fra offentlige registre og underleverandører som vi benytter for å korrigere eller supplere kundeopplysningene.

Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten du ønsker.

Nettstatistikk – informasjonskapsler (bruk av informasjonskapsler)

Denne nettsiden bruker kun førsteparts informasjonskapsler, hvilket betyr at andre nettsteder ikke kan spore ditt besøk hos oss. Informasjonskapslene benyttes kun for statistikkformål, og inneholder ikke informasjon som kan identifisere deg.
Du kan se hvilke informasjonskapsler vi setter, og innholdet i dem, ved å gå til http://www.cookie-checker.com/check-cookies.php?url=rev.no

Utlevering av personopplysninger –taushetsplikt

Ren Røros vil ikke utlevere personopplysninger til tredjepart, unntatt når utlevering av personopplysninger skjer:

  • Med samtykke fra den som opplysningen gjelder.
  • Med hjemmel i lov eller forskrift.
  • Etter pålegg fra en domstol eller annen myndighet.
  • Som ledd i betalingsinnkreving hvor det foreligger saklige grunner.

Taushetsplikt er likevel ikke til hinder for at Ren Røros gjør tilgjengelig ovennevnte personopplysninger for selskap som etter avtale med Ren Røros forestår drift, utvikling og vedlikehold av våre tjenester. Ren Røros skal etablere databehandleravtale med slike selskap.

Dine rettigheter

Du har til enhver tid rett til innsyn i de opplysninger som Ren Røros har registrert om deg. Du kan også kreve retting og sletting av dine personopplysninger i samsvar med gjeldende lovgiving. Dersom du mener at Ren Røros ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til tilsynsmyndighetene. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no

Ren Røros

Ren Røros (tidl. Røros E-verk) er en tradisjonsrik bedrift i stadig utvikling. Bedriften er skapt av Rørossamfunnet, eies av Rørossamfunnet og leverer sine produkter til Rørossamfunnet.

Les videre...

Ren Røros RGB

Komme i kontakt med oss

Osloveien 16B, 7374 Røros

Postboks 305, 7361 Røros

72 41 48 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Røros E-verk, Postboks 305, 7361 Røros | Tlf 72 41 48 00 | Faks 72 41 48 01 | E-post | Org. nr. 915591302